Irene Moors presentatrice van Zeesterren

6 oktober 2015 11:21 | amusement | Door Televizier

Irene Moors is terug op de buis als presentatrice van het nieuwe spelprogramma Zeesterren. Ze vervangt Beau van Ervens-Dorens.

Beau zou dit aanvankelijk doen, maar het kwam vaktechnisch niet uit”, legde Irene uit in RTL Boulevard. De televisiemaakster reisde afgelopen zondag af naar Turkije, met tien bekende Nederlanders en teamcaptains Gerard Joling en Jamai Loman, voor de opnames van Zeesterren. “Ik ben op het laatste moment ingevlogen. Ik hoefde er niet over na te denken. Ik werd gebeld en het is echt onwijs leuk”, vertelt ze enthousiast. “Ik ben op schoolreisje met oudere mensen. We zaten in bussen, heel gezellig.”

Zeesterren

Zeesterren is het amusementsprogramma waarin spellen centraal staan, zoals flyboarden en jetskiën. “Alles draait om samenwerking, tactiek en uithoudingsvermogen”, volgens RTL 4. Bij aankomst worden de BN’ers verdeeld in twee teams die tegen elkaar strijden. De mannelijke kandidaten zijn Dirk Zeelenberg, Victor Reinier, Rintje Ritsma, Danny de Munk en Everon Jackson Hooi. Goedele Liekens, Josje Huisman, Barbara Barend, Anouk Smulders en Toprak Yalçiner zijn de vrouwelijke kandidaten.

Voor 17.00 geen alcohol

Teamcaptains Gerard en Jamai bespreken de tactieken, moedigen aan en zitten de concurrentie dwars tijdens de zogeheten boot-battles. Eigenlijk zou Gordon naast Gerard de teamcaptain zijn, maar de entertainer is nog aan het herstellen van een verkeersongeluk in Griekenland. Het scheidsrechterduo Maik de Boer en Mari van de Ven beoordeelt of alles netjes volgens de regels verloopt. Naast de richtlijnen van het spel is er ook een strik reglement waarin staat dat voor 17.00 geen alcohol gedronken mag worden. Irene: “Dus na het eten kan het misgaan. Maar iedereen is zo bloedfanatiek, dat ik dat niet verwacht."

Vanaf januari 2016 is Zeesterren te zien op RTL 4.

Lees ook:
Gordon is een ander mens

Meer over