Irene Moors presenteert kookwedstrijd op SBS 6

Na De Vreemde Eend heeft Irene Moors een tweede presentatieklus te pakken bij SBS 6. Dit najaar is ze te zien in een gloednieuw programma.

"Ik ga een leuke kookcompetitie-achtige show doen in het nieuwe seizoen", verklapt Irene aan Gerard Ekdom op Radio 2. "Ik ben nu bezig met de voorbereidingen en daarbij krijg ik echt de ruimte om iets leuks te ontwikkelen."

Veel op stapel

Er lijken nog meer programma's aan te komen voor Irene. "Er staat heel veel op stapel. Ik heb daar onwijs veel zin in. Vandaar dat het nu een beetje stil is, want heel veel dingen moeten gewoon goed worden voorbereid."

De TV Kantine

Naast haar presentatiewerk bij SBS 6 gaat Irene ook weer acteren in De TV Kantine op RTL 4. Carlo Boszhard maakte woensdag bekend dat er een nieuw seizoen van het persiflageprogramma aan zit te komen. Een nieuw presentatiecontract bij RTL is echter niet Irenes ambitie. "Mensen maken zich dan zorgen: wil je terug wil naar RTL? Maar ik heb heel goed met mezelf overwogen dat ik naar SBS 6 ging."

De Vreemde Eend

Irenes eerste SBS-show De Vreemde Eend was qua kijkcijfers geen succes. Er keken rond de 400.000 kijkers naar het spelprogramma. "De verwachtingen waren wat hoger", geeft Irene toe. "Het had heel veel aandacht, maar het was op zich maar een kleine panelshow en geen grote zaterdagavond-Hollywood-productie. Ik heb er alsnog heel veel plezier aan beleefd."


Reageren