Irene Moors vond Eigen Huis & Tuin 'gedoe'

Eigen Huis & Tuin viert haar twintigjarig jubileum met een speciale uitzending waarin alle oude gezichten van weleer terugblikken op twee decennia klus- en tuinierplezier.

Vrijdagochtend werd bij Koffietijd alvast een voorproefje gegeven van deze reunie toen een groot deel van oud presentatices aanschoven, waaronder Irene Moors, Minoesch Jorissen en Manuëla Kemp.

"Irene Moors vond het al snel gedoe"

Ook Rob Verlinden, tuinman van het eerste uur, was uitgenodigd. Helaas was Rob te druk met de opnames voor zijn eigen programma Robs Grote Tuinverbouwing om zelf aanwezig te zijn. Daarom was er een cameraploeg van Koffietijd afgereisd naar Alkmaar om Rob op locatie wat vragen te stellen. Toen de verslaggeefster vroeg hoe hij over Irene Moors dacht, stak Rob zijn mening niet onder stoelen of banken stak. "Irene is een hele goede programmamaakster, maar klussen en in de tuin vond ze altijd 'gedoe', het woordje 'gedoe is heel vaak gevallen."

"Het duurt me allemaal te lang"

Irene kon Rob eigenlijk alleen maar gelijk geven. " Nah ja, ja, ik vond het allemaal reuze gezellig, maar het duurde allemaal zo lang en ik vond het gedoe. Want als er iets moest gebeuren, dan moesten er altijd dingen drogen, of je moest kuilen scheppen en dat vond ik gedoe... Maar wél heel leuk."

Ondanks dat ze klussen en tuinieren gedoe vond, hield Irene het toch twee seizoenen vol. Van 1997 tot 1999 was ze het gezicht van Eigen Huis & Tuin, tot ze met zwangerschapsverlof ging en Minoesch Jorissen het stokje overnam.

Meer over:

Reageren