Irene Moors worstelt met relevantie Naar Bed Met Irene

20 januari 2017 09:11 | amusement | Door Televizier

© Screenshot SBS 6

Irene Moors ziet Naar bed met Irene als een uitdaging. Volgens het SBS-gezicht is er al zoveel bekend over haar gasten dat een verrassende uitzending maken zo goed als onmogelijk is.

 Aan Shownieuws geeft Irene (49) toe dat dit haar soms zorgen baart, toch zet ze alles op alles om nieuwe zaken te ontdekken.

André Hazes

De eerste die aan deze aanpak wordt blootgesteld is André Hazes, de zingende presentator van Rad van fortuin mag het spits afbijten in het tweede seizoen van Irene's slaapshow die al 's middags wordt opgenomen. Voor Dré wordt het sowieso een feestelijke dag, hij viert zaterdag zijn 23e verjaardag.

Kijkcijfers

Naar bed met Irene lijkt nog zoekende naar de ideale vorm. Het was de bedoeling om zaterdagavond na Shownieuws live te gaan, maar dat experiment werd na twee weken gestaakt. De overige twee afleveringen van seizoen 1 werden opgenomen, maar de kijkers bleven grotendeels weg. Met een kleine 300.000 kijkers is de door een zekere beddengigant gesponsorde talkshow gemiddeld genomen geen hit, maar Irene houdt de moed er in: "Ik ben superblij met dit programma, dit wil ik nog heel lang doen. Het tijdstip is nog even wennen, maar ik zeg: wakker blijven!"

Meer over