Irene Moors zoekt nieuwe Topper

13 februari 2018 11:35 | amusement | Door Televizier

© SBS/Nick van Ormondt

Irene Moors gaat het SBS6-programma Topper Gezocht presenteren. In de talentenjacht gaan de huidige Toppers op zoek naar een vijfde collega om met hen op te treden in de Johan Cruijff Arena.

De Toppers René Froger, Gerard Joling en Jeroen van der Boom voegden al Jan Smit toe aan hun zanggroep vol hysterische glitterjasjes en Nederlandse meezingers, maar nu kan ook een (nog) onbekende Nederlander voor een volle arena optreden. In het programma Topper Gezocht zoeken de mannen een nieuwe collega voor Toppers in Concert. De nieuwe Topper mag een medley met hen meezingen tijdens de concerten op 25, 26 en 27 mei.

Irene Moors

Irene Moors gaat de zoektocht presenteren. Tijdens vier auditierondes beslissen de Toppers welke twaalf kandidaten doorgaan naar de halve finale. Irene hoeft niet in te grijpen als de mannen het niet eens worden; in dat geval beslist namelijk het publiek in de studio.

De beste Toppers

In de halve finale worden de kandidaten in drie groepen verdeeld en moeten ze samen een medley zingen. Hierna valt in elke groep één talent af en mogen de twee overgebleven kandidaten uit elke groep een nummer met De Toppers ten gehore brengen. Mochten ze de finale niet halen, dan hebben ze in elk geval met Gerard, René, Jeroen en Jan op kunnen treden. Per koppel gaat het beste talent door naar de finale om te strijden voor de titel.

Toppers gezocht

De zoektocht naar de nieuwe Topper is vanaf zaterdag 17 maart te zien bij SBS6.

Lees ook: Wat is het thema van De Toppers 2018?

Meer over