Irene uit Boer Zoekt Vrouw twijfelt over toekomst met Marc

In Boer zoekt vrouw wil Irene het hart van boer Marc te veroveren, maar dat gaat minder makkelijk dan vooraf gedacht. Dat ligt niet aan haar versiertrucs. De blondine blijkt erg onzeker over haar eigen toekomst. 

Irene is samen met Anke en Annekim door Boer zoekt vrouw-boer Marc uitgekozen uit een enorme stapel brieven. Terwijl Anke en Annekim de jacht op hun liefdesprooi hebben geopend blijkt dat Irene een stapje terug doet. “Ik merk dat ik het lastig vind dat ik eventueel gevoelens voor iemand zou kunnen hebben of krijgen”, vertelt ze in een video op de Facebookpagina van het KRO-NCRV-programma. “Daar ben ik nog niet over uit. Over dat ik het lastig vind om te bepalen of ik dat wil en of ik die impact wil geven aan mijn leven.”

Voor altijd in Zambia

Irene lijkt het idee te hebben dat ze direct haar huis in Nederland moet verlaten om zich voor altijd te vestigen in Zambia. Yvon Jaspers legt uit dat dit zeker niet het geval is, maar daar is de deelneemster niet van overtuigd. “Iets in mij wil dat graag, maar iets in mij ook helemaal niet. Ik ben bang om gekwetst te worden. Dat dingen weer fout gaan.”

Het verleden

Irene lijkt te doelen op een eerdere relatiebreuk, maar ze wil daar verder niets over kwijt. In de vorige aflevering werd in ieder geval duidelijk dat de blondine een zwak heeft voor de looks van Marc. Helaas voor het tv-programma wil ze meer dan alleen een knappe vent. “Of je iemand aantrekkelijk vindt is maar voor 50 procent of minder belangrijk. In principe word ik heel erg verliefd op iemands karakter. Of ik die match met Marc heb weet ik niet. Dat vind ik erg moeilijk”, aldus Irene.

Reageren