Is Do de nieuwe coach in The Voice of Holland?

24 februari 2017 09:30 | amusement | Door Televizier

© SBS/Elvin

Het zou heel goed kunnen dat zangeres Do de vervanger van Guus Meeuwis wordt in The Voice of Holland. Bij RTL Live zagen de kijkers een foto van Do in de bekende rode stoel.

Do was te gast bij Albert Verlinde in RTL Live toen er heel eve een foto van haar in de rode The voice of Holland-stoelen verscheen. En ja, waarom zou Do anders in zo'n stoel zitten?

Het AD belde met Xenia Kasper,  de manager van de zangeres/presentatrice. En zij bevestigde noch ontkende het gerucht:  “Het zou misschien zo kunnen zijn, want Do heeft veel verstand van muziek en is om die reden en wat persoonlijkheid betreft meer dan geschikt om The Voice-coach te worden. Ik sluit niet uit dat ze het zal worden, maar kan er nog niets over bevestigen.“

Anouk

Ook RTL 4 wil nog niets zeggen over de invulling van de rode stoelen bij The Voice, maar Do als coach zou een enorme verrassing zijn. Iedereen ging ervan uit dat Anouk terug zou keren naar de talentjacht. Zij had immers getekend voor twee seizoenen en haakte dit afgelopen seizoen alleen maar af omdat ze een kind moest baren. Waylon heeft al laten weten dat hij graag nog een seizoen blijft.

Meer over