Is Koopziek: Ik Kan Niet Stoppen met Shoppen nep?

Veel kijkers denken dat het programma Koopziek: Ik kan Niet Stoppen met Shoppen, geacteerd is. Nam de koopverslaafde Misja de boel in de maling?

In Koopziek: Ik Kan Niet Stoppen met Shoppen maakten we kennis met de 45-jarige Misja, die de naam van het programma eer aan deed. Haar kasten puilden uit van de kleren, toch gaf ze maandelijks haar hele salaris uit aan nieuwe spullen. Kijkers twijfelden massaal aan de oprechtheid van Misja en haar echtgenoot. 

Lang gezocht

Dat Koopziek: Ik Kan Niet Stoppen met Shoppen nep is, lijkt zeer onwaarschijnlijk. Angela Groothuizen vertelde de afgelopen week verschillende keren dat het programma heel lang heeft gezocht naar goede kandidaten, een nepkandidaat zouden ze er met een beetje research zo uit hebben gehaald. 

Late Night

Bovendien was kandidate Misja van der Wal ook nog te gast bij RTL Late Night waar ze in geuren en kleuren vertelde over haar koopverslaving. Als ze loog, waren we dat via social media vast al te weten gekomen. Gelukkig waren er ook kijkers die wel iets aan het programma hadden. 

Reageren