Is Temptation Island nep?

Het lijkt er steeds meer op dat Temptation Island niet 100% echt is. Achter de schermen blijken de verleidsters en stellen goed bevriend te zijn. 

Duidelijke boodschap

In de tweede aflevering hoorden we wat de verleidelijke vrouwen van plan waren met de mannelijke koppels en dat was niet mis. Zo showde Pommeline haar nieuwe gekregen tattoo van Merijn, het vriendje van Lisa. Verleidster Bo had ook een duidelijke boodschap: de meisjes kunnen hun borst natmaken, want ze zullen bedrogen uit de strijd komen.

Hechte vriendschappen

De vriendinnen van de heren in kwestie reageerden geschokt, maar toch blijkt het een goede start voor een hechte vriendschap. Het hele gezelschap vormt een gezellige club jongeren die wel houden van een feestje.

Zo te zien kunnen verleidster Parastoo en Lisa het goed met elkaar vinden.

Ook is Lisa bevriend met verleidster Natasja, die we volgende week voor het eerst zullen zien.

Lisa en Jolien verschijnen ook regelmatig op feestjes met verleidsters Parastoo, Saartje, Danyla en Natasja.

Jolien en Merijn

Jolien lijkt goed met Merijn overweg te kunnen. In Temptation Island heeft Jolien een relatie met Herbert en vormen Merijn en Lisa een setje. Het lijkt erop dat die relaties niet lang hebben stand gehouden. Op het Instagramaccount van Merijn is hij niet één keer te zien met Lisa, maar wel meerdere malen met Jolien. Zijn Jolien en Merijn nu een setje?

Vriendenvakantie

De grote vraag blijft: zijn deze vriendschappen pas ontstaan na het programma of kende iedereen elkaar al en was het eigenlijk een grote vriendenvakantie? 

Meer over:

Reageren