It takes 2 en Broadchurch voortaan uur later

11 mei 2017 13:40 | amusement | Door Televizier

RTL 4 heeft besloten om de zondagavond-programmering een uur op te schuiven. Dat betekent dat It takes 2 en het nieuwe seizoen van Broadchurch op een ander tijdstip beginnen.

It Takes 2 begint voortaan om 21.00 uur, Broadchurch staat gepland voor 22.30 uur. Afgelopen week waren kijkers in de war omdat RTL zonder waarschuwing de hele boel had omgegooid. Dat had waarschijnlijk iets te maken met de extra lange Studio Sport uitzending mocht Feyenoord kampioen worden. Dat kan deze week weer gebeuren, en om geen kijkers mis te lopen, schuift RTL de hele avondprogrammering op. Opvallend genoeg blijft dat de komende weken het geval.

It takes 2 21.00 uur
De acht overgebleven BN'ers zingen allemaal een duet met hun prof. Ruben Nicolai maakt indruk als hij zijn gevoelige kant laat zien wanneer hij Laat me van Ramses Shaffy zingt met Trijntje Oosterhuis. Het wordt spannend, want door een gelijke stand belanden deze show niet drie maar vier BN'ers in de gevarenzone.

START: Broadchurch 22.30 uur
De mysterieuze Britse crimethriller Broadchurch is terug bij RTL. Nadat de moord op de 11-jarige Danny Latimer in het vorige seizoen is opgelost, wordt het Zuid-Engelse kustplaatsje Broadchurch opnieuw opgeschrikt door een brute daad. In de eerste aflevering is te zien hoe Ellie en Hardy de brute verkrachting van Trish Winterman onderzoeken. Als ze haar huis doorzoeken, stuiten ze op iets wat hen naar de plaats delict leidt. Uit het forensisch rapport komt naar voren dat deze aanval van tevoren gepland moet zijn. Maar door wie?

Meer over