Ivan keert terug in Utopia

2 januari 2018 10:04 | amusement | Door Televizier

© screenshot Utopia

Nu de eindstreep van Utopia in zicht is, keert binnenkort Ivan Mauloed terug in de show om de overwinning voor zichzelf op te eisen.

Ivan laat aan Privé weten binnenkort zijn opwachting te maken in de dagelijkse realitysoap waar hij al van juni 2014 tot en met maart 2016 in te zien was.

Utopiaan van het jaar

In zijn Utopia tijd was Mauloed, een voormalig Irakese vluchteling, iemand met een sterke eigen mening en leiderschapskwaliteiten. Hij wierp zich op tot een sleutelfiguur binnen de groep en won zelfs in 2015 de Utopiaan van het jaar verkiezing.

Pupschopincident

Ivan raakte begin 2016 in opspraak nadat hij puppy Arthur een schop had verkocht. Volgens Ivan had het diertje hem iets te speels gegrepen en ging het slechts om een corrigerende tik. Maar door het incident had hij een flink deel van zijn good will verloren. Korte tijd later volgde zijn exit. Nu komt hij terug om nog een laatste gooi te doen naar de overwinning.

Overwinning

Met de comeback van Ivan lijken de makers langzaam maar zeker toe te gaan bouwen naar een climax. Het is nog niet zeker hoe er een winnaar gekozen gaat worden van het langs lopende realityprogramma ter wereld. Zeker is wel dat Utopia op 1 juni de deuren sluit.

Meer over