Ivo op Zondag

Ivo Niehe keert terug op televisie met een nieuw programma

17 maart 2022 17:01 | amusement | Door Irma Tomas

© AVROTROS
Ivo Niehe was tot verbijstering van velen na 40 jaar plots verdwenen van televisie met zijn TV Show. Maar Ivo is back! Hij krijgt een wekelijks zondagochtendprogramma: Ivo op Zondag.

Het moet een gevarieerd programma worden met veel kunst en cultuur dat zorgt voor een perfect zondagochtendgevoel. Daarvoor ontmoet Ivo o.a. inspirerende kunstenaars en om het Ivo Niehe-gevoel compleet te maken put de presentator ook zijn uitgebreide archief met beroemdheden die hij ooit interviewde. En dat zijn er nogal wat.

Verder laat Ivo zien hoe bekende landgenoten in binnen- en buitenland hun zondag doorbrengen.

Persoonlijk programma

Dit is wat hij er zelf over zegt: "Ik liep al langere tijd rond met het idee om een programma te maken met veel aandacht voor kunst en cultuur, de sector die de afgelopen twee jaar zo zwaar getroffen is.

Het wordt een voor mij zeer persoonlijk programma met beelden uit ons archief van iconen als Che Guevara, Desmond Tutu, Rudolf Nurejev, Ursula Andress, Roger Moore en Audrey Hepburn, naast acteurs, beeldhouwers, schilders, conservatoren, dansers en musici van nu - een inspirerende combinatie.”

Belachelijk groot succes

Laten we hopen dat het een unaniem, belachelijk groot succes wordt voor Ivo. 

Ivo op Zondag is vanaf 27 maart om 11.00 uur te zien bij AVROTROS op NPO 1.Meer over