Jaap Jongbloed laatste kandidaat Expeditie Robinson 2015

Jaap Jongbloed doet mee aan Expeditie Robinson. Het AVROTROS-gezicht is de hekkensluiter van het avontuurlijke BN'er reisgezelschap.

Jaaps deelname werd bekend gemaakt tijdens een speciale perspresentatie van het nieuwe seizoen Expeditie Robinson dat op 3 september van start gaat.

Stamoudste

Na het stoppen van Vermist had Jaap voldoende tijd mee te doen aan het intensieve programma. Leeftijd is uiteraard slechts een nummer, toch valt het op dat Jaap met zijn zestig jaar de oudste van de groep is. De 57-jarige Baantjer-ster Marian Mudder is na Jaap de oudste reiziger. Op de 51-jarige Kees van der Spek na hebben de overige expeditieleden nog geen halve eeuw levenservaring achter de rug. Het lijkt er overigens op dat Expeditie Robinson wederom gaat werken met stamoudsten. In het verleden namen onder anderen Robert Kranenborg en Paulien Huizinga die verantwoordelijke rol op zich.

Expeditie Robinson deelnemers bekend

Met Jaap als hekkensluiter zijn alle zeventien deelnemers bekend. Het volledige reisgezelschap bestaat uit presentator Sander Janson (45), zangeres Sharon Doorson (28), presentator Kees van der Spek (51), acteur Oscar Aerts (25), zanger Tim Douwsma (27), weervrouw Amara Onwuka (40), rockzangeres Elle Bandita (30), blogster Teske de Schepper (19), schrijfster en actrice Marian Mudder (57), rapper Ronnie Flex (23), hockeyster Kim Lammers (34), presentator Danny Ghosen (37), komiek Klaas van der Eerden (40), zangeres Sandra van Nieuwland (38), dj Wietze de Jager (26) en zangeres Anna Speller (30).

Reageren