Na Marian

Jaap maakte het ook uit met Petra

5 december 2018 14:44 | amusement | Door Irma Tomas

© Linelle Deunk
In de uitzending van afgelopen zondag vertelde Jaap dat hij de verkeerde keuze had gemaakt door Marian te kiezen. Daarom belde hij de als laatste afgevallen Petra. Op de site van Boer zoekt vrouw vertelt Petra hoe het daarna verder ging.

In eerste instantie was de brunette (rechts op de foto) blij verrast dat de bloemenboer haar belde nadat het niets was geworden met zijn eerste keuze Marian. „Ik wist niet wat mij overkwam, die zag ik niet aankomen. Hij wist mij wederom te enthousiasmeren en het voelde goed. Ik geloof erin dat er meer is tussen hemel en aarde, en dit voelde als een unicum. We kregen een second chance elkaar te leren kennen, en dat deden we.”

Niet verliefd

Maar de blijdschap was van korte duur. Slechts enkele dates later was het alweer over met de pret. „Spijtig maar waar vertelde Jaap mij vorige week dat hij niet verliefd op me is, en weinig gevoelens voor mij heeft.”

Eerlijkheid

Gelukkig lijkt Petra niet bij de pakken neer te blijven zitten. Ze gaat moedig voorwaarts. „Ondanks dat dit wel even aankwam weet ik die eerlijkheid erg te waarderen. Wat er niet is, is er niet. We hebben in elk geval een second chance gekregen, en daar ben ik dankbaar voor.”

Meer over