Jack Spijkerman aan de beterende hand op Bonaire

8 januari 2016 13:16 | amusement | Door Televizier

© Facebook Jack Spijkerman

Het gaat weer goed met Jack Spijkerman. Na zware longproblemen afgelopen november vierde het oud VARA-boegbeeld de feestdagen op de Antillen.

In het kader van 90 jaar VARA was Jack (67) te gast in De Kwis, daar onthulde hij te kampen met een longembolie en binnenkort onder het mes te moeten.

Jack op Bonaire

Na de uitzending beloofde Jack zijn bezorgde volgers op Facebook binnen twee weken weer alles te kunnen. Het lijkt er op dat 'ie gelijk heeft gekregen. De presentator vierde kerst en oud en nieuw met zijn 18-jarige zoon Joska op Bonaire. Vader en zoon proosten allebei vrolijk met een biertje op 2016, zo is te zien op de foto die Spijkerman op Facebook deelde.

Willeke Alberti

"Kerst en oud en nieuw vieren op Bonaire is toch het leukste wat er is", schreef Jack onder het kiekje dat op meer dan 180 likes kon rekenen. Ook werd via Facebook duidelijk dat Jack op het tropische eiland in elk geval één bekende Nederlander tegen het lijf is gelopen. Danielle van't Schip-Oonk vroeg Spijkerman vooral haar "mams" de groeten te doen, Jack reageerde dat ze inmiddels gezellig hadden geborreld. De moeder van Danielle is uiteraard niemand minder dan Willeke Alberti.  

Meer over