En de trailer is er!

Jacob Derwig en Frank Lammers scoren een rol in Videoland Original Máxima

2 februari 2024 13:18 | amusement | Door Tessa Kok

© Videoland / Martijn van Gelder

In april verschijnt de dramaserie Máxima op Videoland, waarin het leven van Koningin Máxima centraal staat. Het was al bekend wie de hoofdrollen spelen, maar inmiddels zijn er nieuwe namen aan de cast toegevoegd. Niemand minder dan Jacob Derwig en Frank Lammers hebben een rol bemachtigd in de serie.

Dat maakt Videoland bekend in een persbericht.

Nieuwe namen in de cast

Jacob Derwig zal in de dramaserie de rol van Thomas Wagenaar vertolken. In deze rol zal hij Máxima assisteren bij haar integratie in Nederland. Frank Lammers maakt ook zijn opwachting in de serie, in de rol van Willibrord Frequin.

De hoofdrollen worden vertolkt door de Argentijnse actrice Delfina Chaves (Máxima) en Martijn Lakemeier (Willem-Alexander). Elsie de Brauw neemt de rol van Beatrix op zich en Claus wordt gespeeld door Sebastian Koch. 

Trailer

Precies 22 jaar geleden vond het huwelijk van Willem-Alexander en Máxima plaats in Amsterdam. Ter gelegenheid van deze feestelijke dag heeft Videoland vandaag de trailer van de dramaserie gedeeld. Hieronder kun je de trailer van de Videoland Original bekijken.

De dramaserie Máxima is vanaf zaterdag 20 april te streamen bij Videoland.

Meer over