Jacqueline Govaert is coach in De Beste Singer-Songwriter van Nederland

16 mei 2014 12:24 | amusement | Door Televizier

Jacqueline Govaert is coach in een nieuw seizoen van De Beste Singer-Songwriter van Nederland. De oud Krezip-zangeres daagt de kandidaten elke week uit met opdrachten.

Naast Jacqueline Govaert begeleiden ook gitarist en producer JB Meijers en de band Chef’Special de nieuwe talenten in het derde seizoen van De Beste Singer-Songwriter van Nederland.

Veel talent

Aanstaande maandag is de eerste aflevering te zien op Nederland 3. Presentator Giel Beelen is ook weer van de partij. In een verklaring laat hij weten: “Toen vorig jaar de finale afgelopen was, wist ik gewoon zeker dat er een derde seizoen moest komen. Er is zo veel talent in Nederland!”

Jury

De jury bestaat net als vorig jaar uit Giel Beelen, Miss Montreal en Eric Corton. Toen won Michael Prins het muziekprogramma en in het eerste seizoen ging Douwe Bob er met de eerste prijs vandoor.

Recordpoging

Giel Beelen zal maandag niet kunnen kijken naar de eerste aflevering van zijn programma. Hij is op dat moment als het goed is nog bezig met zijn wereldrecordpoging non-stop radiomaken. 

Meer over