Bijna te zien

Jacques d’Ancona en Waldemar Torenstra in nieuw seizoen De Geknipte Gast

24 januari 2024 15:25 | amusement | Door Judith Regeling

© BNNVARA
Özcan Akyol mag zich klaarmaken voor wat goede gesprekken. In het nieuwe seizoen van De Geknipte Gast ontvangt hij bekende gezichten als Jacques d’AnconaWim Kieft en Waldemar Torenstra.

Aan Jacques de eer om het seizoen af te trappen.

Özcan Akyol

In De Geknipte Gast opent Özcan Akyol, ook wel bekend als Eus, wekelijks de deuren van zijn barbershop voor bekende persoonlijkheden uit de wereld van politiek, wetenschap, sport, media en kunst. Zijn doel is om met elk van zijn gasten een inspirerend, ontroerend of juist amusant gesprek te voeren. En dat gaat komend seizoen vast en zeker lukken, hij krijgt namelijk onder meer Anita Witzier, Daniël Boissevain, Wim Kieft en Waldemar Torenstra over de vloer.

Jacques d'Ancona

Het startschot van het nieuwe seizoen wordt gegeven door niemand minder dan theaterjournalist Jacques d'Ancona, die in de jaren '80 bekend stond als het kritische maar rechtvaardige jurylid van de Soundmixshow. In zijn aflevering deelt hij openhartig verhalen over zijn jeugd, zijn Joodse vader die ondergedoken zat, en de ontdekking van zijn seksuele identiteit op een relatief jonge leeftijd.

Wanneer is De Geknipte Gast op televisie te zien?

Niets missen? De Geknipte Gast is vanaf 9 februari iedere vrijdag vanaf 21:05 uur te zien bij BNNVARA op NPO2.

Meer over