Jaloezie en woede in Adam Zkt. Eva

28 april 2015 17:27 | amusement | Door Televizier

© RTL Nederland - Nick van Ormondt

Is er dinsdag een ware bitchfight in Adam Zkt. Eva? Nathalie en Melissa azen allebei op de gespierde Rob. Melissa: "Nathalie wilde laten zien: Rob is van mij."

In de Adam Zkt. Eva-aflevering van dinsdag komt Rob aan op het eiland met de vele naakte singles. In de preview is te zien dat hij daar eerst Melissa treft en met haar apart staat te kletsen. Nathalie, die smoorverliefd is op Rob maar in een vorige aflevering van hem werd gescheiden, kan niet wachten om hem weer te zien.

Zenuwachtig

Nathalie snelt dus op de twee af, maar ondertussen vertelt Rob aan Melissa dat hij nog geen match heeft gevonden. "Ik wil Melissa beter leren kennen," vertelt hij aan de kijkers. Dan komt Nathalie aan: "Ik was heel zenuwachtig, ook omdat hij met Melissa stond." Ze denkt dat het nog best wat kan worden met Rob en omhelst hem innig.

Woede

Rob moet niets hebben van Nathalie: "Toen Nathalie mij omhelsde, voelde ik mij heel ongemakkelijk." Melissa wordt gek van haar concurrente: "Toen Nathalie op Rob afkwam, wist ik al meteen dat het jaloezie was. Dat ze wilde laten zien: Rob is van mij." Nathalie schrikt van de blik van Melissa: "Haar gezicht was een grote woede, zo van: wat doe jij hier?"

Hoe loopt dit af? Dat is dinsdagavond om 20.30 uur te zien op RTL 5.

Lees ook:
Een interview met Nicolette Kluijver en deelnemers Edwin en Nicole over Adam Zkt. Eva.

Update
Bekijk hieronder wie Rob kiest:

Meer over