Hoe leuk!

Jamai Loman en Jim Bakkum keren samen terug op tv

4 november 2022 11:24 | amusement | Door Judith Regeling

© Talpa
Jamai Loman en Jim Bakkum zijn zaterdagavond na lange tijd weer eens samen te zien op tv. De twee schuiven namelijk aan bij de talkshow van Renze Klamer.

Hun komst heeft alles te maken met een bijzonder jubileum.

Idols

Het is deze week precies twintig jaar geleden dat Idols begon. Hoewel we het ons nu bijna niet meer voor kunnen stellen, keken er toen miljoenen mensen wekelijks naar deze talentenjacht. Met als ultiem hoogtepunt: de finale. Bijna 5 miljoen mensen zagen toen hoe de 16-jarige Jamai Loman won van de pas 15-jarige Jim Bakkum.

Jim Bakkum en Jamai Loman

Hun deelname aan Idols heeft ze duidelijk geen windeieren gelegd. Tot op de dag van vandaag zijn de twee heren nog in de spotlights te vinden en inmiddels hebben ze dan ook een rijk cv opgebouwd. Deze bestaat onder meer uit mooie optredens, rollen in musicals, presentatie- en acteerklussen.

Renze Klamer

Alleen hoe hebben ze die heftige begintijd op zo'n jonge leeftijd eigenlijk beleefd? Samen met Renze Klamer blikken de twee artiesten op zaterdagavond 5 november, in een exclusief interview, nog eenmaal terug op de tijd waarin het voor hen allemaal begon: Idols 1.

Renze Op Zaterdag is elke zaterdag rond 22:40 uur te zien op RTL4.

Meer over