Jamai te druk voor inzingen GTST-tune

Jamai Loman zou de nieuwe Tune van GTST inzingen, maar de musicalster heeft het momenteel te druk voor het klusje. "Het is heel jammer, maar het gaat niet door."

Jamai werd afgelopen week geïntroduceerd als de eerste mannelijke zanger die het introductielied van GTST zou gaan inzingen. Hij vertelt aan BuzzE dat het nieuws te vroeg wereldkundig werd gemaakt. "Toen het bekend werd gemaakt, was het eigenlijk nog helemaal niet rond. Het moest allemaal heel snel, vrijdag is namelijk al de 5000ste aflevering. Dit was voor mij te snel. Daarom heb ik moeten zeggen dat ik niet kan", aldus de The Passion-zanger.

GTST

De nieuwe GTST-tune zou een duet worden tussen Jamai en Jill Helena. Endemol verklapt in een reactie dat Jaap Reesema de rol van Jamai overneemt. "Vrijdag 17 oktober is de nieuwe leader van GTST een feit. Deze nieuwe leader is ook voorzien van nieuwe leadermuziek, ingezongen door Jill Helena en Jaap Reesema.’’

Jamai is niet de enige BN’er met een drukke agenda, Chantal Janzen heeft het momenteel te druk voor het nieuwe RTL 4-programma Het Orkest Van Nederland.

Reageren