Jamai twijfelt over nieuw seizoen Idols

19 april 2017 13:48 | amusement | Door Televizier

© William Rutten

Jamai Loman weet nog niet zeker of hij ook in een eventueel volgend seizoen van Idols weer achter de jurydesk kruipt. Hij sprak zijn twijfels woensdag uit in de ochtendshow van Lex Gaarthuis op Radio 10.

“Of ik het mezelf nog een seizoen zie doen? Nou, dat weet ik nog niet”, vertelde de zanger aan Lex Gaarthuis. “Ik moet wel zeggen: ik vind het ongelofelijk leuk om te doen, om daar achter die tafel te zitten, maar ik weet het echt nog niet. Het hangt ook af van wat de andere juryleden gaan doen, dat is ook nog niet zeker allemaal. En of het in mijn agenda past.” Dat Jamai het naar zijn zin heeft bij Idols, blijkt wel uit de video.

Idol 2017

Jamai nam vorig jaar plaats als jurylid in de talentenjacht, samen met Eva Simons, Martijn Krabbé en Ronald Molendijk. En ook dit jaar beoordeelde de vierkoppige jury de meest uiteenlopende kandidaten. Woensdagavond strijden finalisten Bram Boender, Julia van Helvoirt en Mitch Lodewick om de titel Idol 2017.

Kijkcijfers

Deze zesde reeks van het programma trekt veel minder kijkers dan het vorige seizoen. Ruben Nicolai, die Idols presenteert, opperde om er een jaar tussenuit te gaan met de talentenjacht. Jamai twijfelt of dat wel de oplossing is. “Ik weet niet of dat nou gaat uitmaken hoor. Je hebt daarvoor geen enkele garantie natuurlijk. Ik ben zelf minder bezig met die kijkcijfers moet ik zeggen, maar het is natuurlijk wel heel jammer dat dit seizoen minder bekeken wordt. Gelukkig wordt er wel goed online teruggekeken.” 

Meer over