James Corden wil Britse variant The Late Late Show

14 Maart 2017 13:12 | amusement | Door Televizier

James Corden denkt erover na om ook in zijn geboorteland een talkshow te presenteren. Dat zegt de presentator van The Late Late Show tegen Radio Times.

“We hebben een aantal dingen gepland voor dit jaar. Misschien omvatten die wel een verblijf in het Verenigd Koninkrijk.” Of James daarmee doelt op een Britse versie van The Late Late Show, antwoordt hij dat erover wordt gesproken. “We weten niet of we het rond kunnen krijgen, maar ik zou het heel graag doen, zeker weten.”

Prins William en Kate

Het is dus nog niet zeker of deze Britse variant eraan komt, maar de presentator heeft al zijn ideale gastenlijst samengesteld. Hij zou graag Victoria en David Beckham en prins William en Kate uitnodigen voor zijn show. “Ik heb geen flauw idee of ze ooit ja zouden zeggen, maar het zou fantastisch zijn”, zegt James over het koningskoppel.

Carpool Karaoke

James Corden is sinds maart 2015 presentator van The Late Late Show. Hij zette het programma internationaal op de kaart, mede door het vaste item Carpool Karaoke. De video’s waarin de Brit autoritjes maakt met sterren en liedjes met hen zingt, werden miljoenen keren bekeken op YouTube.

Lees ook: 16 sterren vervangen James Corden in een extra Carpool Karaoke

Meer over