James Franco krijgt realityserie

24 augustus 2013 12:49 | amusement | Door Televizier

Acteur James Franco, die in films als 127 Hours en Springbreakers speelde, gaat fans een bijzonder inkijkje in zijn leven geven via een realityserie.

Naast acteren, regisseren en produceren kan James Franco nog veel meer. Het Amerikaanse filmtijdschrift Variety meldt dat in de realitysoap James Franco Presents getoond wordt hoe Franco les geeft op New York University en hij presenteert zijn kunstwerken.

Cameraploeg

Voor de documentaire werd James een tijd lang gevolgd door een cameraploeg. Daarnaast bevat de serie ook materiaal dat hij de afgelopen jaren zelf schoot voor verschillende projecten.

Ovation

De tiendelige realityserie is vanaf november te zien op de Amerikaanse zender Ovation. Deze zender is volledig gewijd aan theater, opera, muziek, dans en film. Of het programma ook naar Nederland komt is nog onbekend.

James Franco heeft zelf in ieder geval al het vertrouwen in de serie:

The Roast of James Franco

Vanaf 8 september is James Franco het stralende middelpunt van The Roast of James Franco op Comedy Central. In The Roast worden sterren beledigd door hun bekende vrienden. Zo zal onder anderen Seth Rogen vileine opmerkingen maken over het verleden van Franco. De twee kennen elkaar al sinds 1999, toen zij samen in de serie Freaks and Geeks speelden.

Meer over