Jan de Hoop denkt dat hij Humberto Tan 'makkelijk' kan vervangen

Nieuwslezer Jan de Hoop weet zeker dat hij Humberto Tan zonder enig probleem tijdelijk zou kunnen vervangen als presentator van RTL Late Night. Dat vertelt De Hoop in het AD. Deze zomer presenteerde Peter van der Vorst het programma in plaats van vaste presentator Tan. 

"Peter van der Vorst vervangt nu Humberto Tan bij RTL Late Night. Het is geen grootspraak hoor, maar dat zou ik ook kunnen. Makkelijk. Net als dat nieuwe middagprogramma, RTL Live", vertelt Jan in gesprek met het AD"Al snap ik ook wel dat ze kiezen voor een jonger iemand."

Ontbijtnieuws

De Hoop zit al 27 jaar achter de desk van het RTL Ontbijtnieuws. De nieuwslezer is van plan dat nog drie jaar te doen. Op 3 oktober 2019 is De Hoop dertig jaar in dienst en dan gaat hij op zoek naar een nieuwe uitdaging, zoals Omroep Max. "Dat lijkt me erg leuk! Tegen die tijd drink ik vast een kop koffie met voorzitter Jan Slagter."

Lachen met Jan

Over het algemeen gaan de nieuwsuitzendingen van Jan de Hoop gesmeerd, maar af en toe werkt de pechduivel de nieuwslezer tegen. Jan heeft een heldenstatus opgebouwd door de wijze waarop hij omspringt met tegenslagen in de studie. Bekijk hieronder een compilatie. 

Reageren