Jan Jaap van der Wal in jury De Slimste Mens ter Wereld

19 September 2017 14:08 | amusement | Door Televizier

Jan Jaap van der Wal is d'n tweede Ollander die plaats mag nemen in de jury van de Vlaamse quiz De slimste mens ter wereld. Marc-Marie Huijbregts is de ander.

In De slimste mens hebben we enkel en alleen Maarten van Rossem als jurylid en chef parate kennis, in De slimste mens ter wereld hebben ze 12 juryleden: Philippe Geubels, Jeroom, Marc-Marie Huijbregts, Bart Cannaerts, Jonas Geirnaert, Sven De ­Leijer, Maaike Cafmeyer, Karen Damen (K3), Stefaan Degand, Wim Helsen, Jan Jaap van der Wal en Sam Gooris (de zoon van Kelly Pfaff).

Johan Boskamp

Marc-Marie Huijbregts mag al jaren aanschuiven bij de zuiderburen, en Jan Jaap valt nu ook die eer te beurt. Onder de deelnemers van De slimste mens ter wereld zitten dit seizoen ook een paar bekenden. VI-analyst Johan Boskamp (de heren van VI hebben dus voorlopig , Sean Dhondt (Peking Express-presentator) en DWDD-tafeldame Evi Hanssen.

Erik van Looy

Presentator Erik van Looy: „Juryleden hebben eigenlijk de moeilijkste taak in het programma. Iedereen verwacht humor. Je weet dat je moet scoren en dat is echt niet gemakkelijk. Dus ik ben heel blij met deze twaalf natuurtalenten. Hun opdracht is niet te onderschatten. Ondertussen ben ik ook wel in behandeling voor mijn eigen lach.”

Het 15de seizoen van De slimste mens ter wereld begint over enkele weken.

Lees ook: Gordon was vorig jaar na 1 aflevering uitgeschakeld maar bleek toch een hit

Meer over