Openhartig gesprek

Jan Joost van Gangelen haalt bijzondere capriolen uit 's nachts: ‘Vind het zo erg’

25 maart 2024 11:15 | amusement | Door Esther Hut

© SBS6

Jan Joost van Gangelen schoof gisteravond aan bij De Oranjezondag en weet dat hij dan af en toe bijzondere vragen op zich afgevuurd kan krijgen. Maar de presentator wist zich prima staande te houden en antwoordde eerlijk over zijn thuissituatie.

Het zal vast voor veel kijkers herkenbaar zijn.

De Oranjezondag

Hélène Hendriks gooit het onderwerp op over samen slapen. Volgens haar blijkt dat er veel partners zijn die elkaar wakker houden ’s nachts door te snurken, scheten laten en veel bewegen. Jack van Gelder geeft toe dat het snurken bij hem best meevalt, maar hij alleen naar een andere slaapkamer verhuist als hij kriebelhoest krijgt.

Naar de zolder

Dan verschuift Hélène de vraag naar Jan Joost. Ze geeft aan dat ze wel op de hoogte is van zijn situatie, maar vraagt het toch. “Ik vind het zo erg dat samen slapen,” begint Jan Joost. “Maar dat ligt vooral aan mij, want ik draai, ik praat, ik knars, ik snurk en beweeg heel veel en mijn vrouw vindt het vreselijk.” Als Rutger Castricum vraagt of hij dan ook in een aparte kamer ligt, geeft Jan Joost toe dat hij op zolder slaapt.

Rutger plaagt de ESPN-presentator dat hij dan dus andere manieren moet verzinnen om intiem te zijn met zijn vrouw. “Ik moet ook toegeven dat ik het overschat vind om samen te slapen,” zegt Jan Joost. “Samen onder een deken slapen vind ik het allerergst.” En daar is de rest van de tafel het mee eens.

Hélène sluit het onderwerp af met een wat ongemakkelijk fragment uit Lang Leve de Liefde, maar zo erg is het bij Jan Joost gelukkig nog niet.

Bekijk het fragment hieronder.

De Oranjezondag is elke zondagavond te zien om 21:30 uur op SBS6.

Meer over