Hij heeft de foto's om het te bewijzen

Jan Kooijman kweekt binnen een maand een blokjesbuik

2 Mei 2018 11:29 | amusement | Door Irma Tomas

© A-Film
Jan Kooijman heeft binnen een maand iets gepresteerd dat fysiek gezien bijna onmogelijk is. Van een gewone buik maakte hij in 1 maand een indrukwekkende sixpack.

Jan Kooijman ging in training voor zijn rol in de film Verliefd op Cuba waarin hij een vervaarlijk type met buikspieren speelt. Maar die ontbraken nog. Vandaar dat Jan weer de sportschool in dook alwaar hij in korte tijd een indrukwekkend resultaat behaalde. Als bewijs plaatste de presentator/acteur en voormalig danser (waarschijnlijk zaten die buikspieren er dus wel maar zag je ze gewoon niet) een voor en twee na foto's waarvan eentje met een nieuw kapsel.

 

Deze eerste foto is van 27 maart dit jaar. Zoals de meesten van jullie weten, hou ik van sporten. Ik ben regelmatig in de gym en ik tennis graag. Maar ik trainde al een tijdje niet meer echt met een doel. En daardoor was ik fysiek niet meer zo fit als ik misschien wel wilde zijn. Toen ik half maart besloot een rol aan te nemen in de nieuwe film @verliefdopcuba zag ik dat als een mooie gelegenheid om weer een stuk fitter te worden. De rol vereist een getraind lichaam. De dames van de make-up zullen mij in Cuba onder handen nemen. Ik krijg nep-tattoos en nep-wonden. Dit allemaal, vanwege het beroep dat mijn personage uitoefent. Make-up-dames kunnen veel, maar nepspieren hebben ze niet 🤣 Dus de film werd mijn nieuwe doel om harder te trainen! Mijn herwonnen discipline en streberigheid combineerde ik met de kennis en kracht van @tom_barten , @jeffreygoosptc , @personalbodyplan en @berrydemey. Mede dankzij hen bereikte ik mijn huidige shape. Die ik eigenlijk zie als een tussenfase. Thanks guys 💪🏽 Zo tof om opnieuw te realiseren dat je met drive, discipline en de juiste ondersteuning echt veel kan bereiken. Foto 2 en 3 zijn allebei van vandaag. Op 3 weeg ik wellicht net iets minder.. Mijn haar was namelijk behoorlijk zwaar. Thanks @ingeborgvanderdoes voor de knipbeurt. En ja mensen, ook dat was een vereiste voor @verliefdopcuba

Een bericht gedeeld door Jan Kooijman (@jankooijmagram) op

Meer over