Jan Slagter krijgt collega bij MAX Geheugentrainer

Jan Slagter heeft het te druk om nog alle MAX Geheugentrainer-afleveringen aan elkaar te praten. Daarom gaat nieuw gezicht Pauline Spiering de presentatie deels overnemen.

Jan Slagter presenteert voortaan nog maar drie afleveringen in de week. Vorige week maakte Omroep MAX al bekend dat hij wilde minderen, vanwege zijn drukke agenda. Nu weten we ook wie zijn vervanger is voor de andere twee uitzendingen in de week. Of nou ja, eigenlijk weten we niet wie het is, want Pauline Spiering is tot nu toe een grote onbekende op televisie.

MAX Geheugentrainer

In MAX Geheugentrainer test elke dag een kandidaat zijn geheugen. De bekendste ronde is het Boodschappenspel, waarbij de kandidaat moet proberen acht boodschappen te onthouden. MAX Geheugentrainer wordt elke dag uitgezonden om 6.10 uur en om 9.40 uur. Er zitten 's ochtends meestal rond de 100.000 mensen voor de tv om hun hersenen te laten kraken.

Lees ook: Pauline Spiering zal geen hoofddoekje dragen als het aan Jan Slagter ligt, maar een religieuze tattoo mag wel.

Reageren