Jan Slagter vond Mark Rutte-grap smakeloos

11 Februari 2016 11:02 | amusement | Door Televizier

© Screenshot NOS

Het was al aan zijn gezicht te zien, maar nu heeft omroepbaas Jan Slager ook nog eens bevestigd dat hij de grap van Mark Rutte op het Correspondent Dinner aan zijn adres helemaal niets vond.

Jan Slagter zei bij 100% NL dat de grap premier-onwaardig was: „Het enige wat ik er vervelend aan vond dat privézaken daar werden belicht. Ik vind dat dat een minister-president niet past. Dat vond ik er vreemd aan. Privé is privé. Ik vond het niet echt passend, laat het me zo zeggen. Ik laat me dan nog een beetje genuanceerd uit.”

Marijnissen

Tijdens het goed bekeken Correspondents Dinner nam Mark Rutte Omroep MAX-boegbeeld Slager flink te grazen. „Bij de SP heeft Jan Marijnissen eindelijk afscheid genomen. Zijn dochter wordt nu klaargestoomd voor de partijtop. Ze krijgt zelfs mediatraining bij Omroep MAX.” Rutte verwees daarmee naar de geruchten die gaan over Jan Slagter en de 30-jaar jongere Lilian Marijnissen.

In de zaal en thuis viel de grap bijzonder goed. Vooral het chagrijnige hoofd van de aanwezige Jan Slagter zorde voor veel plezier.

Meer over