Hoge Bomen

Jan Smit en Ronald Koeman schuiven aan bij Jeroen van der Boom

22 maart 2021 10:27 | amusement | Door Jacob-Jan van de Groep

© Joris van Alphen

Zaterdag ging het tweede seizoen van Hoge Bomen van start bij SBS6. Presentator Jeroen van der Boom maakt daags na de uitzending met Fred van Leer twee nieuwe namen bekend.

Terwijl Jeroen van der Boom achter zijn piano plaatsneemt, schuiven straks tegenover hem Jan Smit en Ronald Koeman aan. Volendammer en zanger Jan Smit (35) is momenteel te zien als coach in The Voice of Holland en werkt toe naar een nieuwe episode van het Eurovisie Songfestival.

FC Barcelona

Voetbaltrainer Ronald Koeman maakt momenteel furore bij FC Barcelona, waarmee hij helemaal terug is in de titelstrijd in de Spaanse competitie nadat de achterstand werd teruggebracht van tien naar vier punten. Zondagavond zette hij samen met zijn Catalaanse ploeg de titelaspiraties kracht bij door met 1-6 te winnen bij Real Sociedad.

Robert ten Brink 

Naast Smit, Koeman en Van Leer, waar afgelopen zaterdag 684.000 belangstellenden op afstemden, ontvangt Jeroen van der Boom in het tweede seizoen van Hoge Bomen ook nog Robert ten Brink, Jack van Gelder en Paul de Leeuw

Hoge Bomen is iedere zaterdag om 21.45 uur te zien bij SBS 6.

Meer over