Aldus Gordon...

'Jan Smit geen toevoeging bij The Voice of Holland'

2 maart 2021 10:11 | amusement | Door Jef Willemsen

© Screenshot RTL 4
Jan Smit heeft zijn eerste seizoen als coach in The voice of Holland er bijna op zitten. De zanger heeft het naar zijn zin, maar niet iedereen is even lyrisch over zijn bijdrage.

Zo krijgt de Volendammer een sneer over zijn prestaties als coach van Gordon, in het verleden zelf coach van The Voice senior.

Don Diablo

In zijn GorDonDiablo-podcast reageerde Gordon op Jans prestaties in de rode draaistoel nadat zijn co-host dj Don Diablo onthulde ook gevraagd te zijn voor die vrijgekomen stoel. De producenten kozen voor Jan, maar Gordon vindt dat geen succes. 

Geen autoriteit

Volgens Gordon mist de 35-jarige Smit de autoriteit om zijn rol als coach goed te kunnen vervullen: "Het is een schat van een jongen en hij heeft een prachtige carrière, maar heel eerlijk: ik vind Jan Smit nu niet echt een toevoeging."

Kritiek

Gordon is niet de enige die vraagtekens zet bij Jans geschiktheid als coach. Kijkers van de talentenjacht bezien de beslissingen van Smit met stijgende verbazing. Zo stuurde hij in de meest recente knockouts aflevering twee van zijn talenten naar huis omdat ze minder hulp nodig zouden hebben. Ook zijn repertoirekeuze zorgt voor kritiek.

Meer over