Jan Versteegh en Geraldine Kemper maken Versus-reeks in Zuid-Afrika

BNN laat weer twee presentatoren tegen elkaar strijden in een nieuwe Versus-reeks. Ditmaal zijn dat Geraldine Kemper en haar 'tv-verkering' Jan Versteegh.

Het is inmiddels een beproefd format: twee BNN-presentatoren strijden tegen elkaar in een tv-reeks met de meest uiteenlopende opdrachten. Na Katja vs Bridget, Katja vs De Rest, Ruben vs Sophie, Dennis vs Valerio, Dennis en Valerio vs De Rest, Ruben vs Katja en Ruben vs Geraldine is het nu tijd voor... Jan vs Geraldine! De jonge talenten zijn op dit moment in Zuid-Afrika voor de opnames, laten ze weten op Twitter.

Jan Is De Beste

Geraldine Kemper streed al eerder tegen Ruben Nicolai in een Versus-reeks en verloor toen uiteindelijk met 5-3. Misschien wordt ze in Zuid-Afrika wel opnieuw ingemaakt. Jan Versteegh is namelijk ook al een geoefende tv-strijder: hij is momenteel te zien in het soortgelijke programma Jan Is De Beste.

Tv-verkering

Jan en Geraldine hebben al veel programma's met elkaar gemaakt. Dit najaar presenteerden ze bijvoorbeeld samen de talentenjacht The Freestyle Games (zie foto). Maar meestal gaan de twee BNN-sterren naar het buitenland voor hun gezamenlijke shows, zoals in 3 Op Reis Backpack en Spuiten & Slikken Op Reis. Inmiddels noemt Geraldine Jan haar 'tv-verkering'.

Lees ook:
Jan Versteegh wint Televizier Aanstormend Talent Award 2015

Reageren