Jandino Asporaat stopt met De Dino Show

18 november 2014 13:27 | amusement | Door Televizier

© Jeroen Les Fotografie - NTR

Jandino Asporaat is volgende week maandag voor het laatst te zien in de NTR-talkshow De Dino Show. “Ik heb het zelf besloten.’’

Jandino Asporaat stopt na zeven seizoenen met zijn wekelijkse praatprogramma De Dino Show. ‘’Als het aan de Publieke Omroep lag, zouden we nog honderd seizoenen maken. Ik heb er nu zeven gemaakt. Het gaat super goed, maar je moet af en toe even opzij stappen om geprikkeld te worden”, vertelt hij aan 100% NL.

De Dino Show

Volgens Jandino Asporaat heeft zijn keuze niets te maken met de kijkcijfers. De komiek wil graag meer tijd besteden aan zijn gezin. “Ik heb een vrouw en ik heb nu twee kinderen. Ik ben te hard aan het werken. Als ik thuis kom, zijn ze weer drie centimeter groter. Ik moet rekening houden. Het is super leuk voor de rest van Nederland, maar als je gezin eronder gaat lijden, moet je gaan balansen.”

Jandino Asporaat

Het afscheid van Jandino Asporaat bij De Dino Show betekent niet dat hij nooit meer op televisie te zien is. “Volgend jaar begin ik natuurlijk weer met Alles Mag Op Vrijdag. We zijn ook bezig met een film. Ik heb letterlijk gezegd: ‘Ik stop ermee en hopelijk hou ik het een jaar vol’”, besluit hij.

Jandino Asporaat kreeg deze zomer zijn tweede kindje.

Meer over