Opvolger De hit kwis

Jandino Asporaat ‘wint’ TV Knol met Dino’s bezorgservice

13 oktober 2021 13:23 | amusement | Door Jacob-Jan van de Groep

© Amy van Leiden

Dino’s bezorgservice van Jandino Asporaat is bij de uitreiking van de TV Knollen verkozen tot slechtste programma van het jaar.

Ook Showcolade was in de race voor de prijs, maar de TV knol ging uiteindelijk naar Dino’s bezorgservice. “Showcolade kwam vooral negatief in de pers. Maar van Dino’s Bezorgservice was helemaal geen chocolade te maken. Een schreeuwende presentator die heel graag Henny ‘Surprise’ Huisman wil zijn in een zeer onlogische formule, heeft zelfs de meeste honkvaste NPO 1-kijkers weten weg te jagen”, aldus de jury over het programma van Jandino Asporaat.

De hit kwis

Ook Dit vindt Nederland, Car wars, De bluffer en Tik ‘m aan waren in de ‘race’. Vorig jaar ging de TV knol voor ‘slechtste programma van het jaar’ naar De hit kwis, eveneens een NPO-programma.

Gouden Televizier-Ring

De jury van de TV knollen bestaat uit mediadeskundige en podcastmaker Ron Vergouwen, Telegraaf-verslaggever Rob Goossens en Spreekbuis-uitgever Richard Otto. De ‘prijs’ voor ‘het slechtste programma van het jaar’ wordt traditioneel een dag voor het Gouden Televizier-Ring gala, waarvan donderdag 14 oktober de 56e editie plaatsvindt, uitgereikt.

Meer over