De Gordon tegen Dino Show

Jandino en Gordon gaan naakt in nieuwe show

Jandino en Gordon nemen het tegen elkaar op in hun nieuwe programma: De Gordon tegen Dino Show. Dat vertelt Jan Versteegh in 6 Inside. Hij gaat het zelf presenteren.

"Het is eigenlijk een soort Alles mag op vrijdag, maar dan nieuw. Toch?" vraagt Albert Verlinde aan zijn collega. "Ja, het is ook een spelletjesprogramma met verschillende onderdelen", antwoordt Jan, die ook samen met Gordon Mars tegen Venus maakt. "Ook met veel hilariteit. Maar het is wel helemaal nieuw." 

De Gordon tegen Dino Show

Teamcaptains Gordon en Jandino ontvangen elke week twee bekende gasten met wie ze allerlei 'allesbehalve alledaagse spellen' gaan spelen. Ze moeten improviseren, fysieke uitdagingen ondergaan en een hoop actieve spellen doen zoals uitbeelden, tekenen, springen, roepen en gooien.

Naakt

Elke aflevering eindigt met een finalespel en daarvoor moet iedereen met de billen bloot. Alle BN'ers doen een naaktpak aan met een set kleding. Bij elk verkeerd antwoord moet er een kledingstuk uit en het team dat als eerste naakt is, verliest. De show komt in het voorjaar op televisie.

Meer over:

Reageren