Miskleun

Jandino op het Voetbalgala was vreselijk

3 september 2019 11:05 | amusement | Door Irma Tomas

© Wessel de Groot
Meestal zijn de meningen over een presentator verdeeld. Zo niet bij Jandino Asporaat die maandagavond samen met Hélène Hendriks het Telegraaf Voetballer van het Jaar Gala presenteerde. Werkelijk niemand vond Jandino te pruimen. Een prestatie op zich.
Asporaat begon met een vijf minuten durende schreeuwpartij waarin hij grappen maakte over o.a. Johan Derksen, die eerder samen met zijn collega's van Veronica Inside had laten weten dat hij Jandino niet geschikt vond voor het Gala. Leuk werd het nooit. Veel kijkers lukte het zelfs niet om die vijf minuten uit te zitten. Ter illustratie: dit was de openingsgrap van Jandino: 'Als je de kans krijgt om de mannen van VI een half uur eerder van de buis af te pleuren, neem ik die kans. Je weet, Johan Derksen is gewoon aan het koken in zwavel op dit moment. Johan Derksen, je moeder!' Niet grappig en ook niet heel smaakvol omdat de moeder van Johan al jaren dood is.

Reactie Jandino

En zo zijn er nog honderden tweets te vinden van mensen die behoorlijk wat moeite hadden met het optreden van Jandino. Zelf reageerde hij ook nog, maar niet zoals je misschien zou verwachten. De presentator/komiek is duidelijk nog steeds vol van de kritiek van de VI-mannen. Maar een Voetbalgala is dan niet de gelegenheid om persoonlijke vetes uit te vechten.

Als je wilt laten weten wat je wel leuk vindt, dan kun je natuurlijk stemmen op de Gouden Televizier-Ring. 

Stem nu, klik hier!

Meer over