Boer Marnix

Janneke blikt terug op Boer zoekt Vrouw

26 november 2018 11:30 | amusement | Door Televizier

© KRO-NCRV, screenshot terugblik Janneke
Zondagavond zagen we in Boer zoekt Vrouw hoe de liefde tussen boer Marnix en zijn Janneke langzaam uitdoofde. Het was allemaal wel gezellig, maar de drie V's waren er niet. En zonder vuurwerk, vlinders of verliefdheid kon Marnix niet verder. Janneke blikt terug op haar avontuur.

En dat doet ze met best een goed gevoel. In een video van Boer zoekt Vrouw vertelt ze dat ze de citytrip waarin de potentiële relatie strandde een leuke ervaring vond. Wel heeft ze zich wel eens afgevraagd waarom Marnix haar heeft gekozen. Janneke: "Omdat ik niet het gevoel kreeg dat hij zijn best deed om mij te leren kennen - of überhaupt zijn best deed."

Vuurwerk en vlinders

Marnix bleef angstvallig stil over zijn gevoelens voor Janneke en dat werkte niet voor haar. "Ik dacht: 'Wat vind je nou leuk aan mij?' En daarom gebeurde er mij ook niet echt iets. Ik voelde dat niet echt." Marnix wilde vuurwerk en vlinders, maar die kreeg hij maar niet. Janneke vond daarentegen dat ze op een leeftijd is waarop het dieper gaat dan dat. "Ik denk dat we allebei op zoek waren naar iets anders. Ik denk dat dat het was, waardoor er op dat moment vanuit die klik verder niets groeide."

Abrupt afscheid

Het was een abrupt afscheid, vervolgt Janneke. Het was ineens klaar. En dat was niet makkelijk: "Ik vond het wel lastig om dan weer alleen daar weg te lopen." Toch kijkt ze positief terug op haar Boer zoekt Vrouw-avontuur. "Ik vond het een supermooi iets. Ook omdat je jezelf beter leert kennen." En dat het dan niets geworden is met Marnix? "Dat is jammer, maar dat is oké. Dat was het dan toch niet." Op zoek naar iets anders, dan maar.

Boer zoekt Vrouw gemist? In deze video zie je de drie hoogtepunten!

Meer over