Janny komt 3 kilo aan door Heel Holland Bakt

8 september 2015 11:51 | amusement | Door Televizier

De weegschaal van jurylid Janny van der Heijden gaf na Heel Holland Bakt 3 kilo meer aan dan daarvoor. Dat is meer dan na de vorige seizoenen.

Janny van der Heijden vertelt in het AD dat ze zich zo had voorgenomen om dit seizoen van Heel Holland Bakt rustig aan te doen. Ze volgde van tevoren zelfs een koolhydraatvrij-dieet om de schade te beperken. „Het stomste wat ik kon doen, want ik at bij het jureren zo veel koolhydraten dat mijn lichaam ineens dacht: dat hebben we gemist!”

Suikerrush

Janny legt zich voortaan maar neer bij de gewichtstoename na Heel Holland Bakt. Er zit niets anders op. „We nemen ons altijd voor om heel gezond te eten op de dagen dat we niks hoeven te proeven, maar op de een of andere manier zit je dan in een soort suikerrush. Van al die suikers krijg je ongelooflijk veel honger. Dat voornemen mislukt dus altijd.”

Sportschool

Maar Janny gaat zeker niet bij de pakken neerzetten, ze is druk bezig de overtollige kilo's er weer af te krijgen. „,,Ik ga naar de sportschool, neem wat vaker de trap, pak wat vaker de fiets. Ik had na vorig seizoen een personal trainer, maar dat heb ik wat laten versloffen.”

In de vorige seizoenen van Heel Holland Bakt maakten veel kijkers zich vrolijk over de bloesjes van Janny, de per uitzending strakker zaten.

Meer over