in de sneeuw

Janny en André begonnen aan de opnames van Denkend aan Zwitserland

6 maart 2023 10:47 | amusement | Door Esther Hut

© SBS6

Begin vorige maand werd het nieuwe programma van André van Duin en Janny van der Heijden pas aangekondigd. Maar het kan snel gaan, want het duo zit al in de sneeuw voor hun nieuwe programma Denkend aan Zwitserland.

Shownieuws laat weten dat het duo al is begonnen met de opnames en mag ook alvast een eerste foto tonen hoe Janny en André genietend voor de Matterhorn staan.

André houdt niet van sneeuw

Dat we André zo vrolijk op de foto zien is volgens Evert Santegoeds best verrassend, omdat de presentator volgens hem niet van zon en ook niet van sneeuw houdt. Toch laat André aan Shownieuws weten dat het ‘wel voorjaar lijkt in Zwitserland en dat hij enorm aan het genieten is.’

Lees ook: André van Duin en Janny van der Heijden ruilen de boot in voor de trein

Idee komt van Janny

Ook laat Shownieuws weten dat het idee om de boot voor de trein te verruilen oorspronkelijk bij Janny vandaan komt. Het leek haar namelijk wel leuk om ook een winterversie van het programma te maken. Janny heeft het idee vervolgens bij Jan Slagter neergelegd en binnen een paar weken konden Janny en André hun koffers al pakken.

Volgens Shownieuws gaan de opnames erg goed en genieten Janny en Andre er enorm van. Zo weten ze al te vertellen dat er een bezoek aan een koekkoeksklok fabriek wordt gebracht en belooft het weer een hilarisch seizoen te worden.

Enige nadeel is dat we er nog lang op moeten wachten, want het resultaat van Denken aan Zwitserland zien we pas vanaf november bij Omroep Max.

Meer over