Jay-Z maakt Friends-remake met donkere acteurs

Volgens rapper Jay-Z is er te weinig diversiteit in Hollywood. Om dit aan de kaak te stellen is de clip van zijn nieuwe single 'Moonlight' een remake van de intro van sitcom Friends. Hierin zijn enkel donkere acteurs te zien.

Jay-Z maakt zich al enige tijd sterk voor meer diversiteit in Hollywood. Zijn laatste statement is te zien in de videoclip van zijn nieuwe single 'Moonlight'. Hierin schitteren enkel donkere acteur in de wereldberoemde intro van de serie Friends. De video zorgt voor heel wat opschudding.

Friends

Jay-Z strikte allerlei comedians om in de huid van de originele Friends-personages te kruipen. Tessa Thompson is Monica Geller, Issa Rae speelt Rachel Green en Tiffany Haddish vertolkt Phoebe Buffay. Bij de mannen kruipt Jerrod Carmichael in de huid van Ross Geller, Lakeith Stanfield is Chandler Bing en Lil Rel Howery maakt het gezelschap compleet door de rol van Joey Tribbiani te spelen.

Tidal

Het nummer en de videoclip zijn officieel alleen beschikbaar via Tidal, het streamingplatform van Jay-Z. Toch zijn er al diverse clips uitgelekt. Hieronder krijg je daarom toch een goede indruk van de Friends-remake.

Meer over:

Reageren