JayJay Boske wil op tv met boerin Bertie

JayJay Boske en Bertie Steur praten over een nieuw tv-avontuur. Al langer wordt gespeculeerd over een televisieprogramma. 

JayJay zei tegen de Telegraaf dat hij graag wil kijken of er opties zijn om meer samen te kunnen doen. Als het programma daadwerkelijk komt, willen de twee wel een goed concept en niet zomaar een reallifesoap. Niet alleen, omdat Bertie onlangs zei even klaar te zijn met televisie, maar ook omdat JayJay iets wil bijdragen. “Misschien kunnen we iets met mensen helpen.” 

Hechte, onwerkelijke vriendschap

JayJay kwam in Expeditie Robinson op afvallerseiland terecht waar Bertie al sinds de eerste aflevering zat. In de loop der tijd vormde een hechte, zij het onwerkelijke vriendschap tussen de twee tegenpolen. Ze leerden veel van elkaar en raakten niet uitgepraat. Toen Bertie uiteindelijk als winnaar uit de bus kwam, juichte Boske het hardst. 

Koetjes en kalfjes

De vriendschap is na het programma niet ingezakt. Ze spreken elkaar nog wekelijks en praten over koetjes en kalfjes op de boerderij en andere dingen in het leven. Als een programma met de twee doorgaat, moet het volgens JayJay niet iets ‘gemaakts’ zijn. “Als het niet goed voelt, dan doen we het niet.” 

Lees ook: Boerin Bertie schrijft sowieso een adviesboek

Lees ook: JayJay is voorlopig ook druk weer fit te worden

Meer over:

Reageren