Durf jij jezelf kaal te laten scheren of bijten door een hond?

JayJay Boske zoekt heldhaftige vrienden voor extreme tv-show The Spike Room

26 april 2018 16:23 | amusement | Door Televizier

© Olivier Thijssen
Presentator JayJay Boske is voor de nieuwe extreme gameshow The spike room op zoek naar vriendengroepen voor wie geen uitdaging te gek is. Zou jij bijvoorbeeld jezelf kaal laten scheren of een hap mensenvlees nemen?

Ja, we zeiden al dat het een extreme gameshow gaat worden, want de voorbeeldopdrachten variëren van een geblendeerde mix van orgaanvlees en nog half levende maden naar binnen werken tot het snuiven van wasabi. Dan lijkt het likken van de oksels van een oude vrouw of een fanfare over je heen laten walsen nog het minst erge.

Zandboarden in de Sahara

Maar deze uitdagende opdrachten hebben een doel. Met de vier opdrachten kun je als vriendengroep tickets winnen voor een onvergetelijke once-in-a-lifetime ervaring. IJszwemmen in Rusland, samen naar Burning Man, zandboarden in de Sahara, alles is toegestaan.

JayJay Boske

“Dit is misschien wel het meest hilarische, maar ook het meest heftige spelprogramma van de Nederlandse tv. De opdrachten zijn next level en ik heb er zelf ook een aantal bedacht,” zegt presentator JayJay Boske. “Het is de ultieme test voor elke vriendengroep om erachter te komen of jij en je vrienden echt alles voor elkaar over hebben.”

Meedoen

Wil je meedoen aan The spike room? Aanmelden met een groep van vier vrienden kan via het formulier van Spike tv. Maar let wel op: het programma is volgens de makers niet besteed aan watjes.

The spike room is vanaf 16 juli iedere maandag om 21.30 uur te zien op Spike.

Meer over