Jean-Marc van Tol heeft spijt van vertrek WIDM

De afvaller van de tweede aflevering van Wie Is de Mol heeft in het radioprogramma van Annemieke Schollaardt bekendgemaakt waarom hij vrijwillig is opgestapt.

De bekendmaking van de afvaller verliep in de tweede aflevering iets anders dan normaal. Geen enkele kandidaat zag een rood scherm. Jean-Marc van Tol besloot vanwege ‘privéomstandigheden’ te vertrekken uit Tbilisi. In het radioprogramma van Annemieke Schollaardt geeft Jean-Marc de reden.

Reden

“Het was heel heftig, die hele aflevering. Ik had drie dagen niet geslapen”, geeft hij aan. “Ik heb het echt onderschat. Want wat je als kijker niet weet, is dat de emoties echt zijn. Ik vond het zó leuk dat ik er drie dagen niet van heb kunnen slapen. Ik stond de hele tijd aan.”

Spijt

Jean-Marc heeft wel advies gekregen van de makers van het programma. “Eén van de begeleidsters had van tevoren gezegd: ‘Als je 19 dagen in Wie is de mol? hebt gezeten, moet je drie dagen rust nemen.’ Ik heb echt 19 dagen rust moeten nemen voor de drie dagen dat ik er inzat.” Nu heeft de Fokke & Sukke-tekenaar spijt van zijn vertrek. “Al na één dag dacht ik: ‘Oh, wat stom! Ik had er gewoon in moeten blijven.’”

Lees ook: De WIDM-thermometer van aflevering 2

Meer over:

Reageren