Boef

Jebroer in The Passion te zien als Barabbas

Rapper Jebroer is donderdag te zien als moordenaar Barabbas in The Passion. Tim Kimman, zoals de rapper voluit heet, volgt in de rol Ben Saunders op.

Jebroer kwam afgelopen tijd negatief in het nieuws nadat hij voor de clip bij het nummer Polizei gevaarlijke capriolen uithaalde in een politieauto. De rol van Barabbas gaat vaker naar een BN’er die in opspraak raakte.

Optreden

Naast Jebroer en Ben Saunders werd de rol van de moordenaar van Jezus ook door Yuri van Gelder, Dave Roelvink en Glenn Helder vertolkt. Voor Jebroer is het extra opmerkelijk, omdat hij eerder het nummer Kind van de duivel uitbracht. Door de teksten werd een optreden op de feestweek in Hardinxveld zelf afgeblazen.

Nielson

Naast Edwin Jonker (Jezus) hebben ook Edsilia Rombley (Maria), Lucas Hamming (Judas), Paul Sinha (Petrus), Porgy Franssen (Pilatus), Martijn Krabbé (verteller) en Klaas van Kruistum (verslaggever) een rol in deze editie van The Passion. Daarnaast zou Nielson, inwoner van Dordrecht, ook een rol hebben weten te bemachtigen. 

The Passion is donderdag 18 april om 20.30 live te zien op NPO1 en is daarnaast via NPO Radio 2 te volgen.

Meer over:

Reageren