Niet puur uit liefde...

Jeffrey Wammes ziet deelname Adam zkt. Eva VIPS als visitekaartje

3 juni 2018 09:13 | amusement | Door Jef Willemsen

© Screenshot RTL 4
Jeffrey Wammes is één van de kandidaten in het nieuwe seizoen Adam zkt. Eva VIPS. Maar hij doet niet uitsluitend mee omdat het in z'n eentje niet lukt gelukkig te worden in de liefde. 

De oud-topturner (31) vertelde in RTL Boulevard over zijn deelname: het is vooral ook bedoeld om zichzelf weer in de kijker te spelen. 

Visitekaartje

Aan de desk van het showbizzprogramma vroeg Marc van der Linden op de man af waarom een gespierde atleet als Wammes aan de naakte datingshow mee wilde doen. De mannen staan nu al voor hem in de rij, kon Marc uit ervaring zeggen, dus . Daarop gaf Jeffrey schoorvoetend toe dat hij het deels ook voor de aandacht doet. Hij is na 2 jaar bij Cirque du Soleil in Las Vegas gewerkt te hebben weer permanent terug in Nederland en wil zijn visitekaartje weer afgeven. 

"Heel bevrijdend"

Volgens Jeffrey ging het besluit mee te doen zo goed als vanzelf: "Toen turnen stopte, kwam Cirque du Soleil. En toen dat stopte, kwam dit programma. Het kwam wel op een goed moment, als dit een half jaar geleden was gekomen had ik nee gezegd. Maar ik ben nu zo vrij, geen baas en geen relatie. heel bevrijdend om mijn eigen keus te kunnen maken. Zeker omdat dit de eerste en misschien wel enige Adam zkt Adam uitzending is."

Fit, stoer en rijkelijk beloond

Wammes wil de liefde dan ook serieus een kans geven en hamert er op dat alleen fitte, stoere mannen zich aanmelden: "Ze moeten er wel goed uitzien, dat ik ze zie en weet dat dit echt wat kan worden." Daarnaast is geld is ook een motivatie, maar Jeffrey wil niet zeggen of hij meer of minder dan de 10.000 euro krijgt die de deelnemers van seizoen 1 ontvingen.

Lees ook: Dit zijn alle kandidaten in het nieuwe seizoen Adam zkt. Eva VIPS.

Meer over