Bijzonder moment

Jelka van Houten over tijdstip uitzending Tropenjaren: 'Het gouden uurtje!

17 april 2022 07:50 | amusement | Door Renee Brouwer

© Elzelien Peters
Vanavond wordt de eerste aflevering van de nieuwe serie Tropenjaren uitgezonden. Hoofdrolspelers Henry van Loon en Jelka van Houten zitten alvast klaar, want volgens Jelka is het tijdstip van de uitzending (21.05 uur) het 'gouden uurtje'.

Het acteurskoppel telt op Instagram af.Tropenjaren

Henry van Loon postte zaterdagavond een video waarin hij en Jelka met zogenaamde presentatiekaartjes aankondigden hoe laat Tropenjaren vanavond te zien zal zijn. "Zeg Henry, wanneer wordt het eigenlijk uitgezonden?" vraagt Jelka lachend aan haar vriend, terwijl ze een onzichtbare memo in haar handen houdt. Vragend kijkt Henry in de camera, waarna hij een nog grotere niet-bestaande presentiekaart erbij pakt. "Nou, dat zal ik je vertellen", zegt hij. "Drie en vier, wat was het?" Vervolgens beginnen beide acteurs hard te lachen.


Het gouden uurtje

Volgers van Henry geven aan dat ze niet kunnen wachten tot vanavond. Eén van hen (waarschijnlijk een medestander uit de tropenjaren) zal het alleen niet redden. Zij reageert: "Zó jammer dat ik dan al in bed bed lig… In de tropenjaren begint je dag toch veel te vroeg? 😅" Waarop Jelka reageert: "Nee, want het is in dat ene uurtje dat ze net slapen en een kwartier voordat ze weer wakker worden door krampjes en zo, het gouden uurtje."
Dat belooft wat!

Lees meer: Dit zijn de eerste beelden van Jelka's en Henry's Tropenjaren 

Tropenjaren is vanaf 17 april om 21.05 uur te zien op NPO3.Meer over