Jennifer Hoffman is vierde afvaller Wie is de Mol

30 Januari 2014 21:55 | amusement | Door Televizier

Boeddha’s, een kleurrijke haven én een grote oversteek: alle ingrediënten voor een fantastische Wie is de Mol? aflevering. Maar eentje waarin de zwarte vrijstelling wel zijn tol eiste. Een kandidaat keert helaas huiswaarts.

Jennifer Hoffman (33) was verdacht bij velen, maar is niet de Mol. De blonde actrice is na Daphne Bunskoek de tweede vrouw die het spel moet verlaten. Hoffman maakte zich de afgelopen weken redelijk verdacht met haar soms iets te relaxte houding en blunders in het spel. Wie herinnert zich bijvoorbeeld niet het kapotvallen van de mobiele telefoon op straat in aflevering drie?

Het WIDM-avontuur

Toch was vrolijke Jennifer ook een aanwinst voor de groep. Vaak verdiende ze vol overgave geld voor de pot. Bijvoorbeeld in aflevering twee, toen lange Jennifer in een verlaten pand onder een kleine houten stellage doorkroop om geld te pakken te krijgen. Niet alleen de deelnemers zullen haar flink missen. Onder Twitteraars was de actrice één van de redenen om Wie is de Mol? te kijken.

Onderbreking

Het Wie is de Mol? avontuur wordt vanaf 6 februari tijdelijk onderbroken voor de Olympische Winterspelen. Nederland 1 laat tussen 7 en 23 februari alle programma’s vòòr half tien vervallen, behalve de Journaals. Na 23 februari is de programmering weer zoals gebruikelijk.

Meer over