Schokkend

Jerney uit Married at First Sight: 'Jeffrey vond mij vanaf het begin niet aantrekkelijk'

4 april 2024 17:06 | amusement | Door Irma Tomas

© Screenshot MAFS
Jerney van Married at First Sight heeft een schokkende bekentenis gedaan over Jeffrey. In een interview met Vrouw zegt de inmiddels gescheiden Jerney dat Jeffrey zich niet fysiek tot haar aangetrokken voelde. 

Het leek lange tijd crescendo te gaan met Jerney en Jeffrey. Samen met Jantine en Jeppe waren zijn de 4 J's, de twee stellen die gelukkig waren. Maar in de laatste aflevering van Married at First Sight kwam de mededeling dat Jeffrey de stekker uit de relatie had getrokken omdat hij zonder Jerney op vakantie was geweest en daar ontdekte dat hij zijn echtgenote niet miste. Een donderslag bij heldere hemel. 

Fikse ruzie

Maar volgens Jerney zit het verhaal heel anders in elkaar. "Van meerdere mensen binnen het programma heb ik na afloop gehoord dat hij mij al vanaf het begin niet aantrekkelijk vond. Op het koppelsweekend heeft hij dit aan mensen verteld… Daar heeft hij dingen gezegd die na onze scheiding pas naar buiten zijn gekomen." Daarna volgde een fikse ruzie en dat betekende het einde van het huwelijk. 

Jerney baalde daarna vanzelfsprekend flink van de pijnlijke situatie. Zeker omdat Jeffrey tot de laatste aflevering volhield dat hij stapelgek was op Jerney. "Vanuit mij waren er wél verliefde gevoelens. Ik had graag gewild dat hij eerlijk was geweest."

Kwade tongen beweren dat Jeffrey vooral meedeed om zijn zangcarrière te boosten, maar dat blijft speculeren. 

Meer over