Jeroen & Dany eerste afvallers Dance Dance Dance

Het spande er om, maar in de derde aflevering van Dance dance dance moesten uiteindelijk Jeroen van der Boom en zijn vrouw Dany het veld ruimen. Ze hadden simpelweg te weinig punten.

Na twee afleveringen waar de jurypunten nog geen definitieve exit betekende, was het in show drie tijd voor het eerste afvallende koppel. Jeroen en Dany zaten in de gevarenzone samen met moeder en dochter Antje en Romy Monteiro. Aan het begin van de show zat er 3 puntjes verschil tussen de twee koppels.

All that jazz

Jeroen en Dany weerden zich kranig: samen brachten ze een nummer uit Saturday night fever en Dany waagde zich solo aan All that jazz uit de musical Chicago. Maar Antje en Romy mochten de show afsluiten met Survivor van Destiny's Child en dat bleek een toepasselijke keuze. Hun performance werd beloond met diemaal een 8.5, waarmee het lot van Jeroen en Dany bezegeld was.

KWF

Dany en Jeroen namen afscheid van het publiek en de andere dansers met opgeheven hoofd. Ze kwamen binnen met nul danservaring en hebben heel veel geleerd. Jeroen kon het al zijn artistieke collega's aanraden ook mee te doen volgend jaar, al bedankte Dany voor de eer. Verder waren ze vooral blij 25.000 euro te kunnen schenken aan hun gekozen goede doel: KWF Kankerbestrijding.  

Meer over:

Reageren